🔺 این خوراکیها مرگ زودرس را به تأخیر میاندازند
🔹 یک رژیم غذایی شامل مصرف روزانه انواع چای، توتها، سیب، پرتقال یا انگور ممکن است خطر مرگ زودهنگام را کاهش دهد و به افزایش طول عمر کمک کند.
به گزارش راهبرد معاصر، یک بررسی جدید که در مجله «نیچر فود» (Nature Food) منتشر شد، نتیجهگیری میکند افرادی که طیف متنوعی از مواد غذایی سرشار از مولکولهای فلاونوئیدی مصرف میکنند، ممکن است برای ابتلا به بیماریهای مزمن با خطر کمتری روبرو باشند و احتمال بیشتری وجود داشته باشد که طولانیتر عمر کنند. / تابناک