🔺 کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در یخچال‌ با کمک نانو ذرات

Loading fehamnews خبر فهام
 
قدرت گرفته از فهام
  • خبر فهام
  • علمی
  • 🔺 کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در یخچال‌ با کمک نانو ذرات

🔺 کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در یخچال‌ با کمک نانو ذرات

🔺 کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در یخچال‌ با کمک نانو ذرات

🔹 بخچال فریزرهای تولیدی یکی از شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی با بهره‌گیری از نانوذرات آنتی‌باکتریال قادر به کاهش ۹۹/۹۹ درصدی باکتری‌ها و جلوگیری از رشد قارچ‌ها و کپک‌ها شود و این امر به افزایش ماندگاری مواد غذایی کمک می‌کند. / ایسنا

ادامه مطلب ...
popup